Het Oostenrijkse Bruck

Het Oostenrijkse Bruck

Ben jij op zoek naar rust tijdens een wintervakantie? Dan is Bruck de ideale plek voor jou. Bruck is een rustige plek met veel lage prijzen dan de omliggende dorpen. Als je eventjes wilt ontsnappen van de drukte is Bruck de ideale plek voor jou. Het verblijf is stukken goedkoper dan in de andere dorpen. Tevens zijn de grote skigebieden zoals Zell Am See en Kaprun goed te bereiken vanuit Bruck.

Het dorp kent een rustige sfeer. De ligging is ideaal. Het ligt tussen de grotere skipisten van Europa’s Sportregion. Tot rust komen is ook geen enkel probleem in Bruck. Het heeft een mooie omgeving en is ideaal om een wandeling te maken. Het dorp is niet al te groot, maar niet minder aantrekkelijker dan de grotere dorpen. De charme van Bruck ontstond juist door de rustige sfeer en de intimiteit hiervan.

Skigebied

Het dorp heeft geen eigen skigebied. Bruck is een ideaal vertrekpunt naar zowel de omliggende dorpen als de skipisten. Het is een kleine 4 kilometer skiën naar de skiliften van Zell Am See. De grotere skipiste ligt iets verder van het dorp verwijderd, namelijk 10 kilometer. Dit is de skipiste van Kaprun. Er rijden skibussen om hier naar toe te reizen.

Restaurants

’s Avonds kan er genoten worden van het heerlijke eten dat Bruck te bieden heeft. De vele restaurantjes geven je genoeg keuze. Ook zijn er terrasjes aanwezig waarop je lekker van de omgeving kunt genieten. Après ski is niet echt te vinden in Bruck, daarvoor kun je het beste naar de omliggende dorpen vertrekken. Voor leuke muziek kun je wel in Bruck blijven. Elke donderdag wordt er live muziek bespeeld op het muziekpodium

Het omliggende skigebied van Zell Am See en Kaprun is goed te bereiken. Zell Am See heeft ongeveer 75 kilometer aan pisten en Kaprun ongeveer 60 kilometer. Er kan hier geskied worden, maar ook kun je er langlaufen of rodelen.